Bravčové mäso s ryžou na pikantný spôsob

Bravčové mäso s ryžou na pikantný spôsob

Ochutnajte lahodné rezančeky bravčového stehna na ázijský spôsob.

INGREDIENCIA:

  • 680 g bravčového stehna
  • ½ cibule
  • 3 stonky jarnej cibuľky
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička nastrúhaného zázvoru
  • 55 g chilli pasty
  • 1 lyžička plátkov červeného korenia
  • 60 ml sójovej omáčky
  • 3 lyžice ryžového vína
  • 1 lyžica sezamového oleja
  • 1 lyžica cukru
  • 1 lyžička korenia
  • 1 lyžica repkového oleja
  • sezamové semienka
  • ryža

POSTUP:

  • Mäso si umyte, osušte a nakrájate na tenké rezančeky.
  • Cibuľu nakrájate na rezančeky, jarnú cibuľku na kolieska a cesnak si prelisujte.
  • Všetky suroviny si zmiešajte (s výnimkou repkového oleja) v mise a premiešajte.
  • Do tejto marinády mäso naložte aspoň na pol hodiny.
  • Potom mäsové rezančeky aj s marinádou orestujte na panvici na troške oleja.
  • Vymažte do mäkka.
  • Podávajte pokvapkané sezamovým olejom s ryžou.
Bravčové rezančeky s pikantnou chuťou na ázijský spôsob.
damndelicious.net

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.