Kapustové fašírky s mletým mäsom

Kapustové fašírky s mletým mäsom

Alebo by ste si radšej pochutnali na týchto kapustových fašírkach s mäsom?

INGREDIENCIA:

  • 500 g bravčového pleca
  • 500 g kelu
  • 2 vajcia
  • 2 a ½ rožku
  • mlieko
  • strúhanka
  • 1 malá cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • korenie
  • soľ
  • rasca
  • majorán
  • olej

POSTUP:

  • Kel si nakrájajte na tenko a dajte nachvíľu uvariť do horúcej osolenej vody.
  • Po uvarení kel poriadne sceďte.
  • Mäso si pomeľte spolu s cibuľou, pridajte kel, vajcia, pretlačený cesnak, korenie, soľ.
  • Rožky si natrhajte a pokropte trochou mlieka a pridajte k zmesi.
  • Všetko spolu zmiešajte, vytvarujte placky a obaľujte v strúhanke.
  • Vymažte na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.
Recept na kelové fašírky s mletým bravčovým mäsom.
onegreenplanet.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.