Alebo by ste si radšej dali tento nízkosacharidový recept? Večera alebo obed? Je to na vás.
INGREDIENCIA:
- 2 kuracie prsia
- ½ lyžičky papriky
- ½ lyžičky sušeného cesnaku
- ½ lyžičky chilli
- ½ lyžičky rasce
- 2 lyžice olivového oleja
- soľ
- korenie
- 2 hrnčeky baby špenátu
- 1 veľká paradajka
- 1 malá červená cibuľa
- 1/2 hrnčeka nakrájané šalátové uhorky
- 2 avokáda
- koriander (sušený alebo čerstvý)
POSTUP:
- Prsia si umyte, osušte, v mise si zmiešajte lyžicu olivového oleja so soľou, čiernym korením, rascou, cesnakom, chilli a paprikou.
- Touto zmesou kura potrite a dajte grilovať na panvicu.
- Doba grilovania je závislá na hrúbke pŕs.
- Po ugrilovaní si kura nakrájajte na diagonálne plátky.
- Šalát si pripravte zmiešaním surovín (okrem kurčaťa a avokáda), pridajte olej, soľ, korenie, koriander.
- Servírujte s kuraťom nakrájaným na plátky posadenom na šaláte a obložený plátkami avokáda.