Hubové rizoto

Hubové rizoto

INGREDIENCIA

  • 40 dkg šampiňónov
  • 2 vrecká s predvarenou ryžou
  • 4 cibuľa
  • 1 pór
  • 3 lyžice oleja
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 15 dkg sterilizovaného hrášku
  • soľ
  • korenie

POSTUP

  1. Ryžu uvaríme podľa návodu v osolenej vode
  2. Vrecká vyberieme a necháme odkvapkať
  3. Cibuľu nakrájame na kolieska, šampiňóny na hrubšie plátky, pór na tenké kolieska
  4. Na panvici rozohrejeme olej, cibuľu spoločne so šampiňónmi opražíme, pridáme pór, vyprážame 2 minúty, zalejeme vývarom a dusíme 8-10 minút
  5. Nakoniec primiešame hrášok, osolíme, okoreníme, premiešame s ryžou a podávame
Rýchle riziko s hubami

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.