Tiramisu z kyslej smotany

Tiramisu z kyslej smotany

Žiadny recept nie je vytesaný do skaly. Skúste nahradiť mascarpone smotanou a užite si výsledok.

INGREDIENCIA pre 8 osôb

  • 2 tégliky kyslej smotany
  • 2 vanilkové cukry
  • 2 balíčky cukrárskych piškótov (2 x 200 g)
  • 2 šálky silnej kávy
  • 1 lyžica rumu
  • kakaový prášok

POSTUP

  1. Kávu necháme vychladnúť a premiešame s rumom.
  2. Kyslú smotanu premiešame s vanilkovým cukrom.
  3. Cukrárske piškóty jeden po druhom namáčame v káve a dáme na dno pripravenej nádoby.
  4. Prelejeme smotanou.
  5. Rovnakým spôsobom vytvoríme aj druhú vrstvu.
  6. Poprášime kakaom a necháme cez noc uležať v chladničke.
  7. Podávame.
Hotový skvelý recept na tiramisu z kyslej smotany

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.