Naložený grilovaný baklažán

Naložený grilovaný baklažán

Marinované baklažány získavajú ešte lepšiu chuť. Tentokrát budeme nakladať do bylinkového oleja.

Ingrediencie:

  • 500 g baklažánu
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžička oregana
  • ½ lyžičky sušeného cesnaku
  • 1 lyžica šťavy z limetky
  • 1 lyžica čerstvého koriandra (nasekaného)
  • soľ
  • korenie

Postup:

  • Baklažány si nakrájajte na pozdĺžne plátky.
  • Zmiešajte si olej, korenie, cesnak a oregano.
  • Do tejto zmesi baklažány namočte a nechajte marinovať 30-60 minút.
  • Potom grilujte z oboch strán do zlatista.
  • Zmiešajte si limetku s koriandrom a touto zmesou ugrilované baklažány pokvapkajte.
grilovaný baklažán s cesnakom
Zdroj: spendidtable.org

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.