Zostalo vám doma zopár krajcov chleba a párky? Potom máte všetko, čo potrebujete na výdatnú desiatu!
INGREDIENCIA
- 100 g strúhanky
- 1 vajce, rozšľahané
- párky
- 8 plátkov bieleho chleba
POSTUP
- Okraje chleba odrežeme a chlieb vyrovnáme pomocou valčeka.
- Na jeden okraj krajca chleba položíme párok a zrolujeme tak, aby sa uzavrela náplň.
- Na okraj otvoru nanesieme rozšľahané vajcia a zľahka zatlačíme, aby sa otvor uzavrel.
- Opakujeme so zvyšnými plátkami chleba.
- Rožky potrieme vajíčkom a potom obalíme v strúhanke.
- Na panvici na strednom plameni rozohrejeme olej.
- Položíme rolky švom dole a vyprážame dozlatista a podľa potreby otočíme na druhú stranu.
- Vyberieme z panvice a necháme odkvapkať na mriežke alebo plechu.
- Podávame horúce.