Ananásové rezy s vanilkovou polevou

Ananásové rezy s vanilkovou polevou

Na tieto jednoduché rezy s ananásom potrebujete iba pár ingrediencií. Dokonalá poleva zo syra Philadelphia a vanilky im dodáva ten správny šmrnc. Servírujte ich na raňajky či ako výborný dezert.

Čo budete potrebovať

  • 2 vajcia izbovej teploty
  • 2 šálky hladkej múky
  • 2 lyžičky jedlej sódy
  • 560 g konzervovaných ananásových kúskov vrátane šťavy

Na polevu:

  • 230 g syra Philadelphia izbovej teploty
  • 2 šálky práškového cukru
  • 1 lyžička vanilkového extraktu

Postup

  • Predhrejte rúru na 175 stupňov Celzia.
  • Nerezový pekáč s rozmermi 23×33 cm vyložte listom papiera na pečenie tak, aby zakrýval aj okraje pekáča a nastriekajte olejom v spreji.
  • Zmiešajte cukor a vajcia vo veľkom stolnom mixéri a mixujte 1 minútu.
  • Pridajte múku a jedlú sódu a pokračujte v miešaní.
  • Potom pridajte ananásové kúsky vrátane šťavy.
  • Mixujte, kým sa všetko nespojí a potom vyberte misku z mixéra.
  • Cesto preložte do pekáča a pečte 35 minút, kým nie je vršok zlatisto hnedý a do stredu sa dá zapichnúť špáradlo a vybrať bez toho, aby sa cesto prilepilo.
  • Po upečení buchtu vyberte a nechajte vychladnúť.
  • Zatiaľ čo buchta chladne, zmiešajte syr, práškový cukor a vanilku vo veľkom stolnom mixéri.
  • Mixujte veľmi pomaly a nechajte zapracovať syr a práškový cukor, pričom nezabudnite občas zoškriabať boky, kým nezískate hustú polevu.
  • Polevou potrite buchtu a podávajte.
Ananásová buchta z plechu s polevou.
www.whatsgabycooking.com

K nielen tomuto múčniku určite oceníte skvelú kávu. Ak ešte doma nemáte kvalitný kávovar, možno sa vám budú hodiť naše recenzie najlepších kávovarov Tchibo . Kto vyhral v našom porovnaní?

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.