Ananásové štvrtky na grile s javorovým maslom

Ananásové štvrtky na grile s javorovým maslom

Ogrilovaný čerstvý ananás poliaty maslom s javorovým sirupom a posypaný orechmi má dokonalý elegantný nádych, ktorý ocenia všetci vaši hostia. Pripravte im túto dobrotu a vždy sa k vám budú radi vracať!

Čo budete potrebovať

  • 1/4 šálky javorového sirupu
  • 3 lyžice masla, rozpusteného
  • 1 čerstvý ananás
  • 2 lyžice nasekaných makadamových alebo lieskových orechov, opražených

Postup

  • Zmiešajte sirup a maslo a dajte bokom.
  • Ananás pozdĺžne rozštvrťte a hornú časť nechajte pripojenú.
  • Navlhčite papierovú utierku olejom na varenie a pomocou klieští s dlhou rukoväťou olej rozotrite na grilovací rošt, aby sa ľahko potiahol.
  • Ananás grilujte bez veka na strednom ohni 5 minút.
  • Otočte, potrite javorovým maslom a grilujte ďalších 5–7 minút alebo pokiaľ nebude ananás hotový.
  • Potrite grilovaný ananás javorovým maslom a posypte orechy.
  • Podávajte so zvyšným javorovým maslom.
  • Dobrú chuť!
Ogrilovaný čerstvý ananás poliaty maslom s javorovým sirupom a posypaný orechmi na tanieri.
www.tasteofhome.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.