Recepty na nátierku s avokádom a vajíčkami si môžete vychutnať na mnoho spôsobov! S nami zistíte ako

Recepty na avokádovú nátierku s vajíčkom získavajú na popularite, a nie je divu.

Krémová textúra, výborná chuť a mnoho zdravotných benefitov.

To z nich robí jasnú voľbu, čo si natrieť na pečivo!

5 tipov ako variť s avokádom

Bezpečne vyberte kôstku z avokáda

Aby ste predišli nepríjemnému zraneniu, na začiatok použite nôž na maslo, aby ste prerezali avokádo. Použite radšej lyžicu, ktorá má hladké okraje a neublíži vám, ani keď skĺzne. Ďalším spôsobom, ako bezpečne odstrániť kôstku z avokáda, je použiť prsty.

Zmrazte avokádo

Pokiaľ sa rozhodnete zmraziť rozpolené alebo na kocky nakrájané avokádo, potrite dužinu citrónovou šťavou, aby nezhnedlo, a potom ho čo najpevnejšie zabaľte. Pokiaľ sa rozhodnete zmraziť roztlačené avokádo, vložte ich do nádoby alebo do znovu uzatvárateľného vrecka a vytlačte vzduch. Keď chcete mrazené avokádo rozmraziť, vyberte ho z mrazničky a nechajte v chladničke alebo na linke.

Použite avokádo do dezertov

Jedno avokádo predstavuje ekvivalent ½ šálky rastlinného oleja. Najprv sa uistite, že je vaše avokádo dokonale roztlačené. Na to použite kuchynský robot a avokádo premeňte na hladký krém.

Nahraďte majonézu avokádom

Majonéza je obľúbená prísada, ktorá sendvičom dodáva vlhkosť a chuť. Obvykle sa vyrába z vajec a oleja a má vysoký obsah kalórií a tuku. Existuje niekoľko spôsobov, ako použiť avokádo ako náhradu majonézy vo vašich sendvičoch.

Pripravte si avokádovú vegánsku čokoládovú penu

Ako sa ukázalo, zmiešaním avokáda s kakaom a nejakým sladidlom vznikne čokoládová pena, ktorá je dezertom, po ktorom túžite. Pre tento recept zmiešajte avokádo, javorový sirup, pomarančový džús, soľ, kakaový prášok, kokosový olej, vanilkový extrakt a agáve. Za miešania pridávajte studenú vodu, pokiaľ nie je pena lesklá a hladká. Ak chcete podávať, pridajte kakaové kúsky.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.