Už ste niekedy piekli z quinoovej múky? Je skvelým variantom bez lepku. Milujete dezerty z banánov? Potom ste našli ďalší recept na inšpiráciu. A navyše je vegán.
Ingrediencie:
- 100 g múky z quinoy
- 2 lyžičky prášku do pečiva
- 1 veľký zrelý banán
- 100 g trstinového cukru
- 4 lyžice olivového oleja
- 1 pomaranč
Postup:
- Formičku na biskupský chlebíček si vymazajte maslom a vysypte múkou.
- Zmiešajte si múku a kypriaci prášok.
- Banán a cukor si rozmixujte mixérom do hladka.
- Pomarančovú kôru postrúhajte a pridajte k cestu spolu s jeho šťavou.
- Všetky ingrediencie spolu zmiešajte a dajte do nachystaného pekáča.
- Pečte na 180 ° C asi 40-45 minút.