Nie je nič lepšie ako recepty na vláčne Bebe rezy.
Vychutnajte si kombináciu sušienok, sladkého cesta a vyváženej náplne.
Akú krémovou polevou je neskôr ozdobiť, to sa dozviete na konci článku.
Naše recepty
Najlepšie polevy na zdobenie rezov
Klasický maslový krém
Táto poleva je najjednoduchšia a najbežnejšia maslová poleva – a najrýchlejšie sa vyrába. Často sa používa v sáčku na zdobenie tort. Navyše je to najodolnejšia možnosť na písanie. Táto poleva je známa svojou sladkou, bohatou chuťou, ale dá sa ľahko zmeniť pridaním vanilkového, mandľového, citrónového alebo dokonca mätového extraktu. Vyrába sa z troch základných surovín: masla, cukrárskeho cukru a mlieka.
Francúzsky maslový krém
Francúzsky maslový krém je ľahká, hladká a krémová poleva. Skladá sa z cukrového sirupu, vaječných žĺtkov a masla, takže pripomína puding. Vyrába sa metódou piatej à bombe.
Nemecký maslový krém
Nemecký maslový krém je známy svojou krémovou textúrou bez toho, aby bol príliš sladký. Vyrába sa z cukrárskej smotany, masla, cukrárskeho cukru a vybranou príchuťou. Cukrársky krém je varená zmes mlieka alebo smotany, kukuričného škrobu a vaječného žĺtka. Cukrársky krém a maslo sa ušľahajú a potom sa pridá cukrársky cukor.