Bezlepkové tortilly

Bezlepkové tortilly

Ďalším tipom na bezlepkové recepty sú aj tieto tortilly. Môžete si ich naplniť všetkým, čo máte radi. Dobrú chuť!

Ingrediencie:

  • 2 hrnčeky quinoovej múky
  • 1 hrnček cícerovej múky
  • 1 lyžička psyllia v prášku
  • štipka soli
  • 1 hrnček vody

Postup:

  • Všetky ingrediencie si zmiešajte a vytvorte hutné cesto.
  • Rozdeľte ho na 10-12 rovnakých kúskov.
  • Každý kúsok si rozvaľkajte na tenkú placku medzi dvoma listami papiera na pečenie.
  • Zložte jednu stranu papiera a dajte upiecť na rozohriatu suchú panvicu.
  • Potom zložte druhú stranu papiera a upečte aj z druhej strany.
tortilly s múkou z quinoy a cíceru
Zdroj: bodyhealthmagazine.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.