Biela hubová polievka so smotanou

Biela hubová polievka so smotanou

Máte radi jemné smotanové jedlá? Potom vyskúšajte túto polievku, ktorá zasýti, je ľahučká a úžasne lahodná.

Ingrediencie

  • 2 polievkové lyžice olivového oleja
  • 1 cesnak (nakrájaný na plátky)
  • 100 g húb (môžete použiť aj šampiňóny)
  • 1 polievková lyžica múky (na zaprášenie)
  • 1 l zeleninového alebo mäsového vývaru
  • 100 ml smotany na varenie
  • soľ
  • korenie

Postup

  • Na oleji osmažte cesnak a nakrájané huby.
  • Pridajte trochu múky, mierne opražte a zalejte vývarom.
  • Ľahko osoľte a povarte domäkka.
  • Na záver vlejte smotanu a chvíľu prevarte.
  • Tento recept na hubovú polievku môžete podávať s chlebom alebo chlebovými plackami.

Biela polievka z húb, zdobená čerstvými bylinkami.
zdroj: bite.co.nz

Zemiakové placky môžete ľahko pripraviť v kuchynskom spotrebiči. Inšpirujte sa recenziami elektrických panvíc , ktoré za vás jedlo pripravia skoro samé.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.