Tieto malé koktaily z vaječného likéru sú obľúbené v talianskych lyžiarskych strediskách, pretože kombinácia horúcej kávy, Advocaata a brandy je dokonalým liekom na teploty pod nulou a po celom dni na zjazdovke.
Čo budeme potrebovať
- 100 ml espressa (horúce)
- 60 ml Advocaatu (vaječný likér)
- 60 ml brandy
- Šľahačku (v spreji)
- Škorica
Postup
- Vaječný likér na miernu teplotu zahrejeme v hrnci
- Potom vmiešame brandy a espresso
- Zmes rozdelíme do štyroch pohárov, ozdobíme šľahačkou a posypeme škoricou.
- Podávame horúce
K rýchlemu a teplému nápoju sa hodí rýchla a čerstvá buchta. Upečte si jeden z týchto receptov na hrnčekový múčnik a vychutnajte si lahodné Bombardino so sladkou bodkou na záver!