Bombardino z espressa

Bombardino z espressa

Tieto malé koktaily z vaječného likéru sú obľúbené v talianskych lyžiarskych strediskách, pretože kombinácia horúcej kávy, Advocaata a brandy je dokonalým liekom na teploty pod nulou a po celom dni na zjazdovke.

Čo budeme potrebovať

  1. 100 ml espressa (horúce)
  2. 60 ml Advocaatu (vaječný likér)
  3. 60 ml brandy
  4. Šľahačku (v spreji)
  5. Škorica

Postup

  1. Vaječný likér na miernu teplotu zahrejeme v hrnci
  2. Potom vmiešame brandy a espresso
  3. Zmes rozdelíme do štyroch pohárov, ozdobíme šľahačkou a posypeme škoricou.
  4. Podávame horúce

K rýchlemu a teplému nápoju sa hodí rýchla a čerstvá buchta. Upečte si jeden z týchto receptov na hrnčekový múčnik a vychutnajte si lahodné Bombardino so sladkou bodkou na záver!

Výborný horúci vaječný nápoj so šľahačkou.
Zdroj: verpoorten.de

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.