Bravčová pečeň s omáčkou a ryžou

Bravčová pečeň s omáčkou a ryžou

Skvelou voľbou je aj tento recept na pečeňovú omáčku z pečene bravčovej. Je to jednoduché ak ryži ako stvorené.

INGREDIENCIA:

  • 500 g bravčovej pečene
  • 30 g masla
  • 150 g cibule
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžička majoránky
  • ½ lyžičky čierneho korenia
  • 2 lyžičky sladkej mletej papriky
  • 200 ml vody
  • soľ
  • 30 g kukuričného škrobu

POSTUP:

  • Pečeň umyjeme, osušíme a odblaníme.
  • Nakrájame na kúsky.
  • Cibuľku si nakrájame nadrobno a osmažíme na masle.
  • Pridáme aj pečeň a necháme zatiahnuť.
  • Pridáme horčicu, majoránku, papriku a korenie.
  • Podlejeme vodou a necháme 25 minút dusiť pod pokrievkou.
  • Po uplynutí tejto doby si omáčku podlejeme ďalšími 200ml vody zmiešanej so škrobom.
  • Varíme do zhustnutia.
  • Solíme až napokon!
  • Podávame s ryžou.
Pečeňová omáčka z bravčovej pečene na cibuľke.
cookpad.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.