Okrem jemného kečupu sa dá samozrejme použiť aj kečup ostrý a celý pokrm razom dostane veľmi pikantný nádych.
Ingrediencie:
- 800 g bravčových kotliet
- 1 šálka piva
- 3 PL kečupu
- 2 PL hnedého cukru
- 1 PL repkového oleja
- 1/2 čajovej lyžičky soli
- 1/2 čajovej lyžičky mletého čierneho korenia
Postup:
- Plátky bravčových kotliet v prípade potreby zľahka naklepte cez potravinovú fóliu a následne ich osoľte a okoreňte.
- Takto pripravené kotlety orestujte na panvici s olejom.
- V miske zmiešajte kečup, cukor a pivo.
- Touto zmesou následne kotlety v panvici prelejte.
- Zmes priveďte do varu a duste približne 8-10 minút domäkka.
Toto bravčové mäso na pive servírujte so šťouchanými či pečenými zemiakmi.