K tomuto receptu na uhorkovú omáčku s bravčovým mäsom sa skvele hodí ryža.
INGREDIENCIA:
- 1 kg bravčové pliecko
- 1 cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- 4 vajcia uvarené natvrdo
- 2 nakladané uhorky
- 1 lyžica horčice
- hladká múka
- soľ
- korenie
- olej
POSTUP:
- Mäso si nakrájajte na plátky, osoľte, okoreňte a nechajte 10 minút odstáť.
- Cibuľu a cesnak si nakrájajte na jemno, vajcia a uhorky na kocky.
- Mäso obaľte v hladkej múke, a potom ho na oleji osmažte z oboch strán (2 minúty z každej strany).
- Mäso dajte nachvíľu bokom a do rovnakého hrnca pridajte cibuľu a cesnak.
- Neskôr pridajte uhorky, vajcia, chvíľku restujte.
- Pridajte späť mäso a podlejte horúcou vodou.
- Počas varenia dochuťte horčicou.
- Varte domäkka.