Bravčové mäso s uhorkovou omáčkou

Bravčové mäso s uhorkovou omáčkou

K tomuto receptu na uhorkovú omáčku s bravčovým mäsom sa skvele hodí ryža.

INGREDIENCIA:

  • 1 kg bravčové pliecko
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 4 vajcia uvarené natvrdo
  • 2 nakladané uhorky
  • 1 lyžica horčice
  • hladká múka
  • soľ
  • korenie
  • olej

POSTUP:

  • Mäso si nakrájajte na plátky, osoľte, okoreňte a nechajte 10 minút odstáť.
  • Cibuľu a cesnak si nakrájajte na jemno, vajcia a uhorky na kocky.
  • Mäso obaľte v hladkej múke, a potom ho na oleji osmažte z oboch strán (2 minúty z každej strany).
  • Mäso dajte nachvíľu bokom a do rovnakého hrnca pridajte cibuľu a cesnak.
  • Neskôr pridajte uhorky, vajcia, chvíľku restujte.
  • Pridajte späť mäso a podlejte horúcou vodou.
  • Počas varenia dochuťte horčicou.
  • Varte domäkka.
Omáčka s uhorkami a bravčovým mäsom.
bonvivani.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.