Bravčové výpečky pečené v remoske

Bravčové výpečky pečené v remoske

Pripravte si tento recept do remosky z bravčového mäsa, ktorý môžete taktiež podávať s domácimi hranolkami z predchádzajúceho receptu.

Ingrediencie

  • 1 kg bravčového stehna
  • 1 väčšia cibuľa
  • 3-4 strúčiky cesnaku (množstvo podľa chuti)
  • Hladká múka (asi lyžice)
  • Sadlo (alebo maslo)
  • Soľ, rasca a korenie

Postup

  • Mäso umyte, očistite od blán a nakrájajte na kocky.
  • Cibuľu nakrájajte na drobné kúsky.
  • V mise kocky mäsa osoľte, okoreňte, pridajte rascu a cibuľu.
  • Prelisujte cesnak a pridajte spoločne s lyžicou múky.
  • Všetko premiešajte, vložte do remosky a dajte piecť.
  • Po nejakej dobe podlejte vodou a potom nechajte dusiť.
  • Až sa voda vyparí, znovu podlejte a nechajte dusiť, kým mäsko nebude krehké a zlatisté.
  • Hotové mäso podávajte s kapustou, knedľou alebo napríklad s hranolkami z predchádzajúceho receptu.
Opečené bravčové mäso
Zdroj: lordbyronskitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.