Broskyňová nátierka

Broskyňová nátierka

Mohlo by sa zdať, že broskyňa nemá na hrianke čo robiť. Opak je, ale pravdou. Skvele dochutená nátierka nadchne vaše chuťové poháriky a vy sa budete pýtať, prečo ste ju nevyskúšali už skôr.

Čo budeme potrebovať

  1. 230 g smotanového syra
  2. 100 gramov marhuľového džemu
  3. ¼ lyžičky soli
  4. ¼ lyžičky korenia
  5. 1 lyžičku mletej pažítky
  6. 1 lyžičku mletej cibule v prášku

Postup

  1. Smotanový syr a džem pridáme do misky a premiešame
  2. Pridáme pažítku, cibuľu, soľ, korenie a poriadne spolu premiešame
  3. Keď je nátierka hotová, uložíme ju na 30 minút odležať do chladničky

Nátierku možno podávať aj na opečenom toaste a slaných krekroch ako pohostenie, keď príde návšteva .

Krémová nátierka v miske s hriankou.
Zdroj: aninas-recipes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.