Mohlo by sa zdať, že broskyňa nemá na hrianke čo robiť. Opak je, ale pravdou. Skvele dochutená nátierka nadchne vaše chuťové poháriky a vy sa budete pýtať, prečo ste ju nevyskúšali už skôr.
Čo budeme potrebovať
- 230 g smotanového syra
- 100 gramov marhuľového džemu
- ¼ lyžičky soli
- ¼ lyžičky korenia
- 1 lyžičku mletej pažítky
- 1 lyžičku mletej cibule v prášku
Postup
- Smotanový syr a džem pridáme do misky a premiešame
- Pridáme pažítku, cibuľu, soľ, korenie a poriadne spolu premiešame
- Keď je nátierka hotová, uložíme ju na 30 minút odležať do chladničky
Nátierku možno podávať aj na opečenom toaste a slaných krekroch ako pohostenie, keď príde návšteva .