Bublanina s višňami

Bublanina s višňami

Bublanina patrí medzi obľúbené dezerty. Prečo nevyskúšať napríklad višňovú? Pripravíme si ju z piškótového cesta a uvidíte, že vám bude veľmi chutiť!

INGREDIENCIA

  • 2 dcl mlieka
  • 2 dcl oleja
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • 4 vajcia
  • 200 g cukru
  • 250 g polohrubej múky
  • 1/2 kg višní
  • omrvinka

POSTUP

  • Vajcia ušľahajte s cukrom a vanilkovým cukrom.
  • Pridajte olej, mlieko a múku s práškom do pečiva
  • Vyšľahajte hladkú hmotu.
  • Cesto vylejte do formy.
  • Posypte vykôstkovanými višňami a nakoniec posýpkou.
  • Drobenku si pripravte tak, že prstami uhneťte maslo, hrubú múku a cukor do pieskovej hmoty.
  • Bublaninu pečte pri 200 °C po dobu 30 minút.
Višňová bublanina servírovaná na tanieriku s lyžičkou.
www.platedcravings.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.