7 originálnych receptov na šalát s ryžovými rezancami a hovädzím mäsom priamo z Vietnamu

Recepty na bun bo nam bo sú nielen úplne vynikajúce, ale aj nesmierne zdravé.

Tento šalát je plný prvotriednych ingrediencií a byliniek, ktoré vám vykúzlia úsmev na tvári a navyše si skvele pochutnáte.

Presuňte sa na chvíľu do Hanoja, kde je tento pokrm, aspoň raz týždenne, súčasťou jedálnička každého občana.

Dobrú chuť!

Vietnamská kuchyňa je nesmierne rozmanitá a atraktívna. Potom zvlášť keď sa ryžové rezance varia podľa rôznych receptúr.

Na severe sú najobľúbenejšie takzvané Bún Riêu (rezková polievka z krabie pasty) a Bún Chả (grilované bravčové fašírky s rezancami) alebo Mňa Quảng (rezance v štýle Quang) a Bún bò Huế (Hue hovädzie ryžové ununu) Bún bò xào Nam Bộ (vietnamský šalát s hovädzím mäsom a rezancami) a tento recept je nepostrádateľnou súčasťou južanskej kultúry.

Kvôli svojej jednoduchosti sa toto jedlo stane ľahko návykové. To je tiež dôvod, prečo mnoho turistických sprievodcov radí vietnamské hovädzie mäso s rezancovým šalátom medzi 10 najlepších jedál a špecialít, ktoré vo Vietname musíte vyskúšať.

Tak si tento recept na bun bo nam bo uvarte s nami v pohodlí domova!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.