Bylinková pečená šťuka

Bylinková pečená šťuka

Voňavý tymián, rozmarín, koriander, petržlenová vňať so šťukou. Recept na bylinkový zážitok s citrónom.

INGREDIENCIA:

  • 1,5 kg šťuky
  • 50g zmes čerstvých byliniek (rozmarín, tymián, koriander, petržlenová vňať)
  • 1 ks citrón
  • 3 ks vaječného bielka
  • hladká múka
  • 2 lyžice oleja
  • 2 lyžice masla
  • soľ
  • drvená rasca

POSTUP:

  • Rybu si vypitváme, očistíme a umyjeme.
  • Narežeme ju po oboch stranách a osolíme zvonku aj zvnútra.
  • Bylinky si nasekáme na jemno.
  • Štiku si obalíme v múke, a potom potrieme rozmiešaným bielkom.
  • Posypeme bylinkami (aj vo vnútri).
  • Dáme do pekáča vymasteného olejom a dookola poukladáme kúsky masla.
  • Pečieme v rozohriatej rúre na 180 ° C dozlatista.
  • Pred podávaním poukladáme plátky citróna.
Recept na šťuku v bylinkovej kruste s citrónom.
bbq-blogger.de

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.