Plody rakytníka skrývajú obrovskú liečivú silu! Ako využiť v kuchyni túto superpotravinu? Rakytník je celkom neznáma superpotravina. Liečivé účinky sú obrovské a zároveň skvele chutí. Ako ho vypestovať a použiť?
Sladká stévia je skvelou možnosťou, ako nahradiť vo svojom živote cukor. Ale je naozaj zdravá? Stévia je dobre známa ako prírodné sladidlo. Kto ju môžete používať? Ako si ju vychutnať a použiť v kuchyni?
Ženšen posilní vaše zdravie a čerstvý koreň môžete využiť aj v kuchyni Ženšen je efektívny doplnok stravy pre mnoho zdravotných problémov. Ako ho používať? Čo môžete očakávať?
Rozmarín, aromatická bylinka plná zdravotných aj kulinárskych benefitov! Voňavá bylinka, ktorá prevonia celý váš byt. Prečítajte si u najlepších benefitoch, ktoré vám rozmarín môže poskytnúť! To a oveľa viac!
Skorocel nie je burinu, ale liečivá bylinka! Prečítajte si o jeho benefitoch a jeho pestrom využití Skorocel je pre nás známi skôr ako otravná burina. Prečítajte si prečo ho začať vnímať úplne inak a objavte jeho kúzlo!
Kôpor ako základ českých nakladaných uhoriek aj gréckeho dipu tzatziki. Spoznajte túto vitamínovú bombu viac! Kôpor je aromatická bylinka, ktorá má svoje miesto v každej európskej kuchyni. A nielen to, tiež má liečivé účinky, o ktorých možno ani neviete!
Ligurček lekársky, bylinka ktorá nielen chutí, ale aj lieči! Prečítajte si o ňom viac Ligurček lekársky je všestranná rastlinka, ktorá má svoje miesto nielen v kuchyni, ale aj v liečiteľstve. Zistite prečo tomu tak je!
Šalvia lekárska, nenápadná liečivá bylinka aj korenie v jednom. Pestovať ju možno v kvetináči aj v záhradke. Vytrvalá bylina so skvelými liečivými účinkami, ktorá sa pre svoju vôňu a výraznú chuť používa aj ako korenie. To všetko je šalvia.
Estragón alebo palina, je obľúbenou francúzskou bylinkou! Naučte sa s ním pracovať aj vy Estragón patrí k obľúbenej francúzskej kulinárskej bylinke, ktorú poznáme u nás pod názvom palina kozelec. Prečítajte si ako ho využiť!
Sladkého drievka nie je len v gumových cukríkoch! Prečítajte si o jej liečivých účinkoch aj využití v kuchyni Sladká a mierne horká chuť, je typickým znakom pre sladké drievko. Zistite kde a ako ju použiť, okrem dobre známej cukrovinky!
Artičok, prečítajte si prečo by ste ho mali zaradiť do vašich receptov! Je lahodný a zdravý Hoci artičok na pohľad nevyzerá vôbec ľúbivo, napriek tomu patrí medzi veľmi vyhľadávanú zeleninu! Prečítajte si ako veľmi všestranný je!