Candát na masle

Candát na masle

Najobľúbenejšia podoba zubáča. Recept je jednoduchý! Podávať ho môžete s opekanými zemiakmi.

INGREDIENCIA:

  • 35 g masla (ghí)
  • soľ
  • 450 g filet zo zubáča
  • 1 limetka
  • čerstvý rozmarín

POSTUP:

  • Maslo si na panvici rozohrejeme.
  • Candáta si naporciujeme, očistíme, osušíme, osolíme a pokvapkáme limetkou.
  • Dáme vyprážať kožou dole na 3-4 minúty.
  • Potom otočíme a pomaly dopekáme.
  • Podávame poliate zvyškom masla a posypané čerstvým tymiánom.
Vyprážaný zubáč na masle so zemiakmi.
fitshaker.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.