Jednoduché a originálne recepty na talianske predjedlo zo surového mäsa alebo ako na carpaccio

Vyskúšajte jeden z týchto receptov na carpaccio a vaše predjedlo nebude mať konkurenciu.

Plánujete pohostenie pre rodinu alebo priateľov?

Vyberte si jednu z týchto verzií na najlepšie talianske predjedlo všetkých čias a vychutnajte si ho spoločne s priateľmi na sladký aj slaný spôsob.

Nie len že skvele chutí, ale je aj neuveriteľne ľahký!

Aj keď naozaj milujete surové mäso alebo klasický tatársky biftek, mali by ste poznať pravidlá pre výber a kontumáciu bezpečného mäsa v neupravenom stave. Všeobecne platí, že surové mäso bezpečné nie je a jeho konzumácia by sa mala vždy starostlivo zvážiť, a pokiaľ tak nakoniec urobíte, tak len na vlastnú zodpovednosť.

Riziká, ktoré neupravené mäso predstavuje je výskyt baktérií ako je Salmonella a E.coli.

Hovädzie mäso by sa malo variť na takú teplotu, aby sa zabili choroboplodné zárodky. Pokiaľ je mäso mleté, musí sa prepiecť aspoň pri teplote 70 stupňov. V zásade, ale platí, že každá kvalitná reštaurácia má aj kvalitné mäso a riziko je teda minimálne, to isté platí o mäse kupovanom, ktoré prechádza najrôznejšími testami.

Ak aj napriek tomu nesprávate dôveru v surové mäso, s dôverou sa môžete obrátiť na tieto recepty na pečené hovädzie s cesnakom .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.