Cestovinový šalát s kuracím mäsom a stopkovým zelerom

Cestovinový šalát s kuracím mäsom a stopkovým zelerom

Jednoduchý recept na šalát z kolienok, majonézy, horčice, řapíkatého zeleru, cibule a kuracieho mäsa, ktorý skvele funguje ako príloha, ale aj výdatný hlavný chod.

Čo budete potrebovať

  • 450 g kolienok
  • 1 šálka majonézy
  • 4 lyžičky horčice
  • 1 lyžička ochutenej soli
  • 1 lyžička čierneho korenia
  • 1/2 šálky nakrájanej cibule
  • 1/2 šálky nakrájaného rapíkatého zeleru
  • 2 a 1/2 šálky nakrájaného vareného kurčaťa

Postup

  • Priveďte do varu vodu vo veľkom hrnci a varte kolienka podľa návodu na obale.
  • Medzitým vo veľkej mise zmiešajte majonézu, horčicu, ochutenú soľ, čierne korenie, cibuľu, stopkový zeler a kuracie mäso.
  • Dajte bokom.
  • Kolienka opláchnite v studenej vode a veľmi dobre sceďte.
  • Pridajte do misy k zmesi s kuracím mäsom a všetko dôkladne premiešajte.
  • Podávajte alebo nechajte v chladničke, kým nebudete pripravení na podávanie.
Šalát z kolienok, majonézy, horčice, stopkatého zeleru, cibule a kuracieho mäsa v mise.
www.fantabulosity.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.