Cestovinový šalát s tuniakom a zeleninou

Cestovinový šalát s tuniakom a zeleninou

Zabudnite na kupované šaláty a pripravte si svoj vlastný domáci šalát z cestovín, tuniaka a množstva zeleniny a premiešajte ho s úžasným jogurtovým dresingom s majonézou, bielym jogurtom a sušeným kôprom. Lahôdka!

Čo budete potrebovať

  • 4 šálky sušených cestovín podľa vašej voľby
  • 1 šálka mrazeného hrášku
  • 1 šálka nakrájanej mrkvy
  • 1 šálka nakrájaného rapíkatého zeleru
  • 1 šálka nakrájaných cherry paradajok
  • 340 g konzervovaného tuniaka, odkvapkaného
  • 1/3 nízkotučného bieleho gréckeho jogurtu
  • 1/3 šálky majonézy
  • 1 lyžica červeného vínneho octu
  • 1 lyžica dijonskej horčice
  • 2 strúčiky cesnaku, prelisované
  • 1 lyžička sušeného kôpru
  • 1 lyžička soli
  • 1/2 lyžičky korenia

Postup

  • Cestoviny varte podľa návodu na obale, na posledné 4 minúty varenia pridajte hrášok.
  • Sceďte a prepláchnite studenou vodou, dajte bokom.
  • Do veľkej misy pridajte mrkvu, stopkový zeler, paradajky a tuniaka.
  • V malej miske prešľahajte jogurt, majonézu, ocot, horčicu, cesnak, kôpor, soľ a korenie.
  • Cestoviny pridajte do misy s tuniakom a zeleninou a zalejte dresingom.
  • Miešajte, kým sa všetko dobre nespojí.
  • Servírujte!
  • V chladničke vám šalát vydrží až 5 dní.
Šalát z cestovín, tuniaka a množstva zeleniny a premiešajte ho s úžasným jogurtovým dresingom s majonézou, bielym jogurtom a sušeným kôprom v mise s vareškou.
www.erinliveswhole.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.