Chilli dog s čedarom

Chilli dog s čedarom

Mäkká hrčka, párok, mleté ​​hovädzie mäso s čili a rozpustený čedar…to všetko vytvára dokonalú kombináciu, ktorú jednoducho musíte ochutnať!

Čo budete potrebovať

  • 500 g chudého mletého hovädzieho mäsa
  • 1 stredná cibuľa, nasekaná
  • 4 strúčiky cesnaku, nasekané
  • 1 lyžica medu
  • 2 lyžice chilli, alebo viac, ak máte radi pikantné
  • 400 g konzervovaných krájaných paradajok
  • 1 lyžička morskej soli
  • 1 lyžička korenia
  • 8 párkov
  • 8 hrniec na hot dogy
  • 1 šálka strúhaného syra čedar
  • nakrájaná jarná cibuľka na podávanie

Postup

  • Pridajte mleté ​​mäso do malého hrnca na stredný plameň.
  • Nechajte variť, kým v hrnci neuvidíte trochu tuku, potom pridajte cibuľu a cesnak.
  • Pokračujte vo varení, kým mäso nezhnedne a cibuľa nezmäkne, asi 5 minút.
  • Do hrnca pridajte med a chilli a dobre premiešajte.
  • Nechajte 2-3 minúty variť, aby med skaramelizoval, potom pridajte nakrájané paradajky, soľ a korenie.
  • Párky pripravte na grile či na panvici na sporáku.
  • Keď sú hotové, vložte do každej hrčky párok a navrch dajte ¼ šálky mäsovo-paradajkovej zmesi, 2 lyžice strúhaného čedaru a trochu jarnej cibuľky.
  • Dobrú chuť!
Párky v rožku s chilli, mletým mäsom a čedarom na tácke.
www.theendlessmeal.com

Vyskúšajte aj naše luxusné recepty na bezmäsité vegetariánske gulášy nielen pre vegetariánov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.