Chlebíčky à la bruschetta

Chlebíčky à la bruschetta

Tiež tak milujete taliansky predjedlo bruschettu? Pripravte si ju v tejto chlebíčkovej verzii, ktorú si zamilujete!

Ingrediencie

  • 3 bagety
  • 6 strúčikov cesnaku
  • 4 paradajky
  • 1 cibuľa
  • 1 mozzarella
  • bazalka
  • extra panenský olivový olej
  • soľ

Postup

  1. V miske zmiešame 5 strúčikov cesnaku s olivovým olejom.
  2. Cesnak natrieme na nakrájané bagety a pečieme pri teplote 180 ° C asi 10 minút.
  3. V miske zmiešame nakrájané paradajky, cibuľu, strúčik cesnaku, olivový olej a bazalku.
  4. Bagety obložíme mozzarelou a paradajkovou zmesou.
Nakrájané veká s mozarellou a paradajkovou zmesou ozdobená bazalkou.
www.dobruchut.aktuality.sk

Pripravte si aj naše ďalšie recepty na vajíčkovú nátierku 6x inak.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.