Chrumkavé kelové rezne ako originálna príloha

Chrumkavé kelové rezne ako originálna príloha

Túžite zaujať rodinu či priateľov zdravou a netradičnou prílohou k mäsu? Vyskúšajte tento jednoduchý a rýchly recept!

Ingrediencie:

  • 1 kel
  • 2 PL repkového leja
  • soľ, korenie

Postup:

  1. Predhrejte si rúru na 200°C.
  2. Hlavu kelu nakrájajte na približne centimeter a pol hrubé plátky.
  3. Tieto plátky následne z oboch strán potrite olejom, osoľte a okoreňte.
  4. Položte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte približne 15-20 minút.

Túto lahodnú prílohu podávajte predovšetkým k pečenému mäsu. Môžete ju kombinovať aj s ďalšími prílohami, napríklad so zemiakmi.

pečené rezne z kelových plátkov
zdroj: dinnerthendessert.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.