Chrumkavé rolky s párkom

Chrumkavé rolky s párkom

Zostalo vám doma zopár krajcov chleba a párky? Potom máte všetko, čo potrebujete na výdatnú desiatu!

INGREDIENCIA

  • 100 g strúhanky
  • 1 vajce, rozšľahané
  • párky
  • 8 plátkov bieleho chleba

POSTUP

  1. Okraje chleba odrežeme a chlieb vyrovnáme pomocou valčeka.
  2. Na jeden okraj krajca chleba položíme párok a zrolujeme tak, aby sa uzavrela náplň.
  3. Na okraj otvoru nanesieme rozšľahané vajcia a zľahka zatlačíme, aby sa otvor uzavrel.
  4. Opakujeme so zvyšnými plátkami chleba.
  5. Rožky potrieme vajíčkom a potom obalíme v strúhanke.
  6. Na panvici na strednom plameni rozohrejeme olej.
  7. Položíme rolky švom dole a vyprážame dozlatista a podľa potreby otočíme na druhú stranu.
  8. Vyberieme z panvice a necháme odkvapkať na mriežke alebo plechu.
  9. Podávame horúce.
Vyprážané závitky plnené párkom servírované v košíčku s miskou dipu.
www.oetker.com.my

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.