Cibuľačka patrí medzi tie najchutnejšie polievky vôbec! Dozdobte ju syrom, servírujte s pečivom a kulinársky zážitok bude nezabudnuteľný.
INGREDIENCIA
- 4 cibuľa
- 3 lyžice masla
- 2 strúčiky cesnaku, rozdrvené
- 1 lyžička práškového cukru
- 1 liter vývaru
- 100 g tvrdého syra
- soľ, korenie
POSTUP
- Cibuľu opražíme na masle, občas premiešame.
- Pridáme cukor a ďalej dusíme, kým cibuľa nezíska krásne tmavohnedú farbu.
- Zalejeme vriacim vývarom.
- Osolíme, okoreníme a varíme na miernom ohni.
- Podávame s pečivom, na tanieri dozdobíme strúhaným syrom.
Máme pre vás aj ďalšie recepty na cibuľačku tradične aj netradične. Výdatná polievka 5x inak!