5 receptov na ázijské polievky na jednom mieste. Pripravte si ich ako miestne!

Máte radi ázijskú kuchyňu?

Potom ste tu správne!

Pripravili sme si pre vás 5 luxusných receptov na čínske polievky, ktoré sú jednoduché a zaberú vám málo času.

Nezabudli sme na vás ani s obľúbenou pikantnou kyslou polievkou.

Nechajte si chutiť!

Druhy čínskych polievok

Vzhľadom na vynaliezavosť čínskych kuchárov by nemalo byť prekvapením, že existuje úžasná paleta čínskych polievok rozdelená do dvoch hlavných kategórií – riedke a husté polievky.

Riedke polievky

Tieto polievky sa pripravujú z číreho vývaru a rýchlo sa varí , pričom mäso alebo zelenina sa pridávajú až v záverečných fázach varenia, v závislosti na ich individuálnych dobách varenia. Je dôležité vývar ani zeleninu neprevariť . Varte ich len tak dlho, aby bola zachovaná ich výrazná chuť.

Husté polievky

Prísady do hustých polievok sa pridávajú naraz. Polievka sa varí pomalšie , čo dáva surovinám čas, aby sa zmiešali. Kukuričný alebo tapiokový škrob sa často pridáva na konci procesu varenia ako zahusťovadlo.

A aká čínska polievka je vaša najobľúbenejšia? Napíšte nám do komentárov, budeme sa tešiť na vaše odpovede!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.