Čokoládová bublanina s čerešňami

Čokoládová bublanina s čerešňami

Už ste mali čokoládovú bublaninu? Ak nie, určite stojí za to vyskúšať ju! Upečte si neobvyklý múčnik s čerešňami alebo iným ovocím.

Ingrediencie

  • 350g polohrubej múky
  • 200g cukru kryštál
  • 4ks vajec
  • 125ml mlieka
  • 120ml oleja
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 kypriaci prášok do pečiva
  • 2 lyžice holandského kakaa
  • 300g čerešní (alebo iného ovocia)

Postup

  • V mise zmiešajte múku s kypriacim práškom. Pridajte kakao, cukor, vanilkový cukor a premiešajte.
  • Primiešajte vajcia, olej a mlieko.
  • Vymiešajte dohladka a nalejte na vymastený a múkou vysypaný plech.
  • Cesto uhlaďte a navrch rozložte očistené a odkvapkané ovocie.
  • Dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 ° C a pečte 30 minút.
  • Nechajte vychladnúť, posypte práškovým cukrom a podávajte.
Nakrájaná bublanina s kakaom a uvareným čajom.
Zdroj: tartistry.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.