Čokoládová buchta s kefírom

Čokoládová buchta s kefírom

Táto kefírová buchta s kakaom je aj s pečením hotová do 45 minút. Skúste a uvidíte, ako hneď zmizne.

Ingrediencie

  • 600g polohrubej múky
  • 200g mletých orechov
  • 400ml kefíru
  • 300g práškového cukru
  • 1/2 hrnčeka slnečnicového oleja
  • 1 lyžica jedlej sódy
  • 1 balenie vanilkového cukru
  • 3 lyžice kakaa

Postup

  • Predhrejte si rúru na 150°C.
  • Múku preosejte do veľkej misy. Pridajte jedlú sódu, práškový cukor, vanilkový cukor, a kakao.
  • Všetko poriadne premiešajte.
  • Do sypkej zmesi postupne primiešajte olej a kefír.
  • Vymiešajte hladké cesto, ktoré nalejte na plech vyložený papierom na pečenie.
  • Pečte po dobu 30 minút. Potom skúste špajdľou, či je už hotová.
  • Hotovú buchtu podávajte pokrájanú na kúsky.
Kakaový múčnik s kefírovým základom, malinami a posypaný práškovým cukrom.
Zdroj: tasteofhome.com

Pre milovníkov orechových múčnikov tu máme tie najlepšie recepty na orechové rezy na jednom mieste! Inšpirujte sa.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.