Dezert, ktorý je krásne chrumkavý na povrchu a ľahko nedopečený vo vnútri. Kombinácia tmavej čokolády a malín je skrátka a dobre jeden z najlepších receptov na brownies.
Ingrediencie
- 150 g masla
- 200 g tmavej čokolády
- 3 vajcia
- 200 g cukru
- 80 g hladkej múky
- 60 g kakaa
- 150 g malín (čerstvých alebo rozmrazených)
Postup
- V mise rozšľahajte vajcia s cukrom
- Pomaly vmiešajte múku a kakao
- Vo vodnom kúpeli rozpustite maslo a čokoládu
- Vlejte do misy a rozmiešajte do hladka
- Zmes nalejte do vyššieho plechu vyloženého papierom na pečenie
- Rovnomerne zasypte malinami
- V rúre vyhriatej na 180 ° pečte 30 minút
- Hotové brownies by mali byť na povrchu pevné a vo vnútri vláčne
- Servírujte pokrájané na štvorce alebo obdĺžniky, ozdobené lístkom mäty