Cuketová zmes na hrianky

Cuketová zmes na hrianky

Cuketové toasty začínajú byť čoraz viac obľúbené, najmä medzi vegetariánmi. Je to skvelá zeleninová alternatíva ku klasickému tataráku.

Čo budeme potrebovať

  • 1 kg cukiet
  • 4 cibuľa
  • cesnak podľa chuti
  • 110 ml oleja
  • soľ podľa chuti
  • cukor podľa chuti
  • 2 lyžice balsamika
  • 400 g paradajkového pretlaku
  • 5 lyžíc worcestru
  • chilli korenie

Postup

  1. V hrnci osmažíme na oleji nadrobno nakrájanú cibuľu.
  2. Pridáme na kolieska nakrájanú cuketu a spoločne dusíme.
  3. Dochutíme cesnakom, korením a worchestrom.
  4. Ako je cuketa mäkká, môžeme zmes podávať natretú na hriankach

Milujete zapečené toasty a sendviče? Také dobroty možno vykúzliť aj v sendvičovači. Aký by k vám domov najviac pasoval? Mrknite na recenziu najlepších sendvičovačov .
Inšpirujte sa aj ďalšími lahodnými nátierkami, skúste napríklad tieto rybie nátierky , alebo krémové nátierky zo syrov , ale aj vegetariánske nátierky z cíceru !

Zelená krémová nátierka na opečenom toaste.
Zdroj: peacefuldumpling.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.