Cuketové toasty začínajú byť čoraz viac obľúbené, najmä medzi vegetariánmi. Je to skvelá zeleninová alternatíva ku klasickému tataráku.
Čo budeme potrebovať
- 1 kg cukiet
- 4 cibuľa
- cesnak podľa chuti
- 110 ml oleja
- soľ podľa chuti
- cukor podľa chuti
- 2 lyžice balsamika
- 400 g paradajkového pretlaku
- 5 lyžíc worcestru
- chilli korenie
Postup
- V hrnci osmažíme na oleji nadrobno nakrájanú cibuľu.
- Pridáme na kolieska nakrájanú cuketu a spoločne dusíme.
- Dochutíme cesnakom, korením a worchestrom.
- Ako je cuketa mäkká, môžeme zmes podávať natretú na hriankach
Milujete zapečené toasty a sendviče? Také dobroty možno vykúzliť aj v sendvičovači. Aký by k vám domov najviac pasoval? Mrknite na recenziu najlepších sendvičovačov .
Inšpirujte sa aj ďalšími lahodnými nátierkami, skúste napríklad tieto rybie nátierky , alebo krémové nátierky zo syrov , ale aj vegetariánske nátierky z cíceru !