Dobrá tuniakovka s chrenom

Dobrá tuniakovka s chrenom

Táto nátierka získa úplne iný rozmer, pokiaľ do nej pridáte kúsok strúhaného chrenu. Bude teda nielen chutnejšie, ale aj zdravšie.

Ingrediencie

  • 2ks tuniaka v plechovke (vo vlastnej šťave)
  • 150g nátierkového masla alebo čerstvého syra (lučiny)
  • 1 lyžička čerstvo strúhaného chrenu
  • 1 lyžička horčica
  • 1 lyžica šťavy z citróna
  • Soľ, korenie

Postup

  • Kúsok čerstvého chrenu olúpte a nastrúhajte najemno. Z plechoviek s tuniakom zlejte šťavu.
  • Do misy dajte odkvapkaného tuniaka a vidličkou ho roztlačte.
  • Potom pridajte nátierkové maslo alebo čerstvý syr, strúhaný chren, horčicu a šťavu z citróna.
  • Premiešajte a podľa chuti osoľte a okoreňte. Prípadne ešte pokvapkajte citrónovou šťavou.
  • Nátierku nechajte odležať v chlade a potom podávajte tak, ako máte radi.
Hrianky a nátierka z tuniaka.
Zdroj: recipezazz.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.