Domáca mäsová nátierka z pečeného mäsa

Domáca mäsová nátierka z pečeného mäsa

Nie je nad to, pripraviť si pravú domácu pochúťku, a ešte navyše z kvalitného a voňavého mäsa.

Pusťte sa do toho!

Ingrediencie

  • 400 g pečeného mäsa (typ mäsa voliteľný)
  • 1 vajíčko (uvarené natvrdo)
  • 50 g kyslých uhoriek
  • 1 cibuľa
  • soľ
  • korenie
  • 1 polievková lyžica plnotučnej horčice

Postup

  • Pečené mäso, vajíčka, uhorku a cibuľu rozmixujte pomocou kuchynského robota.
  • Zmes môžete rozmixovať do hladka, ale môžete v nej aj ponechať väčšie kúsky.
  • Zmes osoľte, okoreňte a dochuťte horčicou.
  • Podávajte s čerstvým pečivom alebo osmaženými toasty.

Toust, plnený mäsovou nátierkou s paradajkou, zdobenou čerstvými bylinkami.
zdroj: housewifehowtos.com

Toust môžete osmažiť jednoducho v prístroji. Inšpirujte sa recenziami sendvičovačov a sendvičovačov .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.