Domáca nátierka z bravčového mäsa

Domáca nátierka z bravčového mäsa

Je to naozaj jednoduchý recept a chutí úplne fantasticky. Recept by najskôr fungoval s každým pečeným mäsom, ale TOP je kombinácia s mäsom bravčovým. Ale uistite sa, že máte doma výkonný kuchynský robot (alebo výkonný tyčový mixér), inak si túto nátierku neurobíte.

Čo budete potrebovať:

  • 500 gramov uvareného bravčového mäsa
  • 2 – 4 polievkové lyžice majonézy
  • 1 stredne veľkú cibuľu
  • Zelený zeler
  • 8 – 10 nakladaných uhoriek (nakrájaných najemno)

Postup:

  1. Bravčové mäso pokrájame na menšie kocky a dáme do kuchynského robota
  2. Mäso v robote jemne rozdrvíme
  3. Do jemne spracovaného mäsa dáme všetky zvyšné prísady (okrem majonézy) a opäť v robote premiešame
  4. V robote nátierku mixujeme dovtedy, kým jej konzistencia nebude, podľa našich predstáv
  5. Keď bude nátierka dostatočne jemná, začneme pridávať majonézu. Tú pridávame postupne a jej množstvo upravujte podľa našej chuti
  6. Hotovú nátierku môžeme hneď podávať na čerstvom chlebe alebo ju uložiť do pohára a do chladničky.

Ak doma nemáte výkonný kuchynský robot ani tyčový mixér, vyskúšajte jednu z týchto cottage nátierok , pri ktorých ich nebudete potrebovať.

Nátierka z mäsa a lekváru.
zdroj: seriouseats.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.