Základný recept obsahuje iba tymián či pažítku, ale fantázii sa medze nekladú a môžete chuť nátierky zvýrazniť aj ďalšími bylinkami, napríklad rozmarínom, kôprom, žeruchou či bazalkou.
Ingrediencie:
- 4 vajcia
- 1/2 šálky tvarohu
- 3 PL čerstvého tymiánu či pažítky
- soľ, korenie
- čerstvé špenátové listy na ozdobu
Postup:
- Uvarte si vajcia natvrdo.
- V miske v medziobdobí zmiešajte ostatné ingrediencie, teda tvaroh, korenie a bylinky.
- Následne pridajte na kúsky nakrájané uvarené a olúpané vajíčka.
- Všetko dôkladne premiešajte av prípade potreby ešte dosoľte.
Tvarohovú nátierku s vajcami servírujte na čerstvom či opečenom pečive ozdobenú lístkami špenátu.
Ohodnotili sme tie najobľúbenejšie indukčné varné dosky . Pozrite sa, ako v teste obstáli.