Nedostanete sa k zabíjačkovým produktom ale aj tak by ste si dali výbornú polievku? Nevadí, skvelú bravčovú polievku si môžete ľahko uvariť doma.
Ingrediencie
- 1.5 kg bravčové mäso s kosťou
- 2 mrkvy
- 2 zemiaky
- 1 petržlen
- 2 bobkové listy
- 5 guličiek nového korenia
- soľ, korenie
Postup
- Bravčové mäso a kosti vložíme do hrnca a zalejeme studenou vodou.
- Pomaly privedieme do varu. Pridáme bobkový list, nové korenie a na miernom plameni ývať ťaháme 2 hodiny.
- Pol hodiny pred koncom pridáme očistenú mrkvu, zemiaky a petržlen.
- Hotovú polievku precedíme. Mäso oberieme z kostí, zeleninu nakrájame a všetko vložíme späť do polievky.
- Dochutíme soľou a korením.