Domáce hranolky v remoske

Domáce hranolky v remoske

V tejto elektrickej rúrke môžete pripraviť aj vlastné hranolky z čerstvých zemiakov. Upečené hranolky môžete podávať napríklad s prvým receptom tohto článku, a to s kuriatkom na zelenine.

Ingrediencie

  • 5-7 zemiakov
  • Olej na vymastenie
  • Soľ
  • Korenie podľa chuti (napríklad grilovacie)

Postup

  • Zemiaky olúpte a následne umyte studenou vodou.
  • Pokrájajte ich na prúžky tenké podľa vašich preferencií.
  • Nakrájané prúžky zemiakov v mise zmiešajte so soľou a korením, ktoré máte najradšej.
  • Remosku vymastite olejom a vložte do nej okorenené prúžky zemiakov.
  • Zaklapnite a pečte približne 30 minút alebo dozlatista.
  • Hotové hranolky podávajte s akýmkoľvek mäsom alebo iným vhodným pokrmom.
Okorenené hranolky podávané s kečupom
Zdroj: minimalistbaker.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.