Domáci ražný chlieb s kváskom

Domáci ražný chlieb s kváskom

Žitný chlieb z domácej pekárne si môžete upiecť už 4. deň od založenia kvásku. Nemá síce ešte ten pravý efekt kvasenia, ale zato dodá bochníku dokonalú chuť.

Ingrediencie:

  • ¾ hrnčeka vody
  • 1 hrnček kvásku
  • 1 a ½ lyžičky soli
  • 2 a ⅔ hrnčeka chlebovej ražnej múky
  • 1 a ½ lyžičky sušeného droždia

Postup:

  • Všetky ingrediencie dajte do pekárne.
  • Pečte na základný program.
Nakrájaný chlieb z ražnej múky.
www.kinthekitchen.com

Máme pre vás tiež ďalšie luxusné domáce recepty na kysnuté pečivo na Veľkú noc , na ktorom si pochutnáte. Inšpirujte sa!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.