Máte chuť na guláš?
Skúste odraz odraz od tých tradičných a vyskúšajte naše skvelé recepty na hydinový guláš 5x inak.
Je jemnejšia ako bravčový, poskytuje však rovnako príležitostí na úpravy podľa fantázie ako jeho známejší bravčový náprotivok.
Kurča, morku, sliepku či kačicu tak spracujeme v obľúbený pokrm plný dobrého korenia aj zeleniny.
Užite si to!
Naše recepty
Ochutnajte tiež naše zaujímavé gulášové recepty zo zemiakov pre malých aj veľkých maškrtníkov. Sú vynikajúce!
Hydinové gulášy sú lepšie, keď je šťava čo najviac prírodná , preto zahusťujeme nanajvýš len trochou múky, trochou strúhaného chleba alebo nastrúhaným surovým zemiakom .
Ako prílohu podávame skoré zemiaky , rôzne halušky, dusenú ryžu či cestoviny , niekedy sa hodia aj malé zemiačiky.
A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!