Dusený pstruh so zázvorom a cesnakom

Dusený pstruh so zázvorom a cesnakom

Vyskúšajte tento nový recept na filé z lososa s použitím zázvoru a cesnaku. Tento pokrm obsahuje plno zdraviu prospešných látok a môžete ho podávať s rezancami alebo ryžou.

Ingrediencie

  • 4 ks filétov zo pstruha bez kože
  • 1 strúčik drveného cesnaku
  • 1cm nastrúhaného zázvoru
  • 1 PL Mirinu alebo saké (ryžové víno)
  • 1/2 šťavy z citróna
  • Hrsť listov koriandra
  • Olivový olej

Postup

  • Pstruha vložte do olejom vytretého pekáča.
  • V miske zmiešajte cesnak, zázvor, mirin a citrónovú šťavu.
  • Zmes nalejte na rybu a dajte piecť na 10-15 minút pri 180 °C.
  • Po upečení podávajte posypané koriandrom s ryžovými rezancami alebo ryžou.
Zázvorovo-cesnakový pstruh
Zdroj: biltmoreshop.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.