Falošná homárová nátierka z filé

Falošná homárová nátierka z filé

Tento recept je skvelý v tom, že je možné ho pripraviť z najrôznejších rýb. Vyberte si taký druh ryby, ktorý chutí práve vám a nechajte si chutiť!

Ingrediencie

  • 200 g filétov (voliteľné – losos, treska a pod. – bez kože a kostí)
  • 1 čajová lyžička cesnakovej pasty
  • ½ čajovej lyžičky čierneho korenia
  • 3 polievkové lyžice horčica
  • 4 polievkové lyžice majonézy
  • 1 polievková lyžica masla

Postup

  • Na panvici rozpustite maslo, pridajte cesnakovú pastu s filetmi a dobre premiešajte. Zakryte panvicu a varte 5–10 minút, kým sa filé neuvarí.
  • V mise zatiaľ zmiešajte, pomocou mixéra, syr, majonézu a horčicu. Mali by ste získať hladkú zmes.
  • Akonáhle budú filety hotové, roztlačte ich vidličkou a pridajte ich do zmesi s horčicou.
  • Všetko dochuťte čiernym korením, podľa vlastnej chuti a premiešajte.
  • Teraz môžete nátierku natrieť na obľúbené pečivo a ozdobiť ju čerstvými bylinkami alebo zeleninou.

Hnedá nátierka z filé, servírovaná s hnedým chlebom, paradajkami a šalátom.
zdroj: ookingfromtheheart.co.za

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.