Fazuľová údená polievka

Fazuľová údená polievka

Táto polievka je nielen veľmi jednoduchá, ale aj skvele chutí. Presvedčte sa o tom sami!

Ingrediencie

  • 1 lyžica oleja
  • 0.5 kg údeného bravčového mäsa
  • 1 pór
  • 1 cibuľa
  • 1 mrkva
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 plechovka bielych fazule
  • 1 plechovka krájaných paradajok
  • 2 bobkové listy
  • ½ lyžičky tymiánu
  • vývar
  • voda
  • soľ, korenie

Postup

  1. V hrnci si rozpálime olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, mrkvu, pór, cesnak, soľ a dusíme asi 15 minút.
  2. Fazuľu scedíme a pridáme do hrnca spolu s paradajkami, bobkovým listom a tymiánom.
  3. Zalejeme vývarom a vodou a varíme na miernom plameni asi 30 minút.
  4. Pridáme údené bravčové mäso a dobre premiešame.
  5. Dochutíme soľou, čiernym korením a podávame.
Polievka s fazuľami, zeleninou a bravčovým mäsom v bielej miske.
zdroj: smalltownwoman.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.