Ríska rasca, sušené chilli a konzervované paradajky nakrájané na kocky skvele oživia tento luxusný recept na guláš z fazule. Pripravte si ho v pomalom hrnci a budete sa olizovať!
INGREDIENCIA
- 500 g chudého mletého hovädzieho mäsa
- 4 konzervy (každá po 410 g) nakrájaných paradajok
- 2 konzervy (každá 450 g) fazule, prepláchnutých a scedených
- 2 šálky vody
- 1 stredná cibuľa, nakrájaná
- 1 stredná zelená paprika, nakrájaná
- 1/4 šálky červeného vínneho octu
- 2 lyžice chilli prášku
- 1 lyžica worcesterskej omáčky
- 2 lyžičky sypkého hovädzieho bujónu
- 1 lyžička sušenej bazalky
- 1 lyžička sušenej petržlenovej vňate
- 1 lyžička mletej rímskej rasce
- 1/4 lyžičky korenia
- 2 šálky nevarených kolienok
POSTUP
- Vo veľkej panvici restujte hovädzie mäso na strednom plameni.
- Orestované mäso rozlámte vareškou na drobčeky a preložte do pomalého hrnca.
- Vmiešajte paradajky, fazuľu, vodu, cibuľu, zelenú papriku, červený vínny ocot, chilli prášok, worcesterskú omáčku, bujón a korenie.
- Prikryte a varte na LOW po dobu 5-6 hodín.
- Vmiešajte makaróny, zakryte a varte ďalších 30 minút alebo kým makaróny nezmäknú.
Možno sa vám budú hodiť aj naše recenzie pomalých hrncov . Kto vyhral v našom porovnaní?